A la carte
3 gangen menu
Voorgerechten
Carpaccio ossenhaas
Rucola, Parmezaan, olijf, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, pestomayonaise
of
Makreelrilette
Ui, kappertjes, rode bietengel, gemengde sla, komkommer, kroepoek
of
Bruschetta
Foccacia brood, burrata, ui, knoflook, kruidenolie, zwarte olijf
Hoofdgerechten
Zeebaarsfilet
Aardappelgratin, seizoensgroenten, beurre blanc
of
Varkenshaasmedaillons
Aardappelgratin, seizoensgroenten, pepersaus
of
Groentetuintje
Quiche, courgette, champignon, wortel, bloemkool, kruidenolie
Dessert
Chocolade
Mousse, brownie, bosbessen, karamelfudge
of
Panna cotta
Amarena kersen, Bastogne, frambozen, kletskop
of
Mascarpone bar
Cantuchini, meringue, hazelnoot, kaneelijs
Wilt je de afzonderlijke keuzes vooraf aan ons doorgeven wanneer je kiest voor dit menu?
4 gangen menu
Voorgerechten
Carpaccio ossenhaas
Rucola, Parmezaan, olijf, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, pestomayonaise
of
Makreelrilette
Ui, kappertjes, rode bietengel, gemengde sla, komkommer, kroepoek
of
Bruschetta
Foccacia brood, burrata, ui, knoflook, kruidenolie, zwarte olijf
Tussengerecht
Tomatensoep met kokosschuim
Tomaat, foccacia, truffel, rundergehakt
Hoofdgerechten
Zeebaarsfilet
Aardappelgratin, seizoensgroenten, beurre blanc
of
Varkenshaasmedaillons
Aardappelgratin, seizoensgroenten, pepersaus
of
Groentetuintje
Quiche, courgette, champignon, wortel, bloemkool, kruidenolie
Dessert
Chocolade
Mousse, brownie, bosbessen, karamelfudge
of
Panna cotta
Amarena kersen, Bastogne, frambozen, kletskop
of
Mascarpone bar
Cantuchini, meringue, hazelnoot, kaneelijs