Zakelijke events en vergaderen

Hoeve de Aar biedt de ideale setting voor zakelijke events en vergaderingen. Onze veelzijdige ruimtes zijn geschikt voor zowel kleine bijeenkomsten als grote conferenties en zijn uitgerust met moderne faciliteiten.

 

Van vergaderingen en seminars tot bedrijfsfeesten en teambuilding activiteiten, wij zorgen voor een professionele en inspirerende omgeving.

 

Combineer de bijeenkomst met culinaire hoogstandjes uit onze keuken of zelfs met een ontspannen partijtje bowlen en geniet van onze uitstekende service.

Bedrijfsfeest

Wij bieden de ideale ruimte(s) voor jouw bedrijfsfeest; perfect om  collega’s of teamleden te waarderen of te bedanken. Een jubileum, een gala of een afscheid, kan allemaal door ons gefaciliteerd!

Geniet van fantastisch eten en heerlijke drankjes in de beste sfeer voor jouw feest. Onze veelzijdige ruimtes zijn flexibel in te richten voorzien van moderne faciliteiten.

Hoeve de Aar is uitstekend bereikbaar en biedt voldoende parkeerplaatsen. Maak van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring op onze unieke locatie, een feest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Wij maken graag een passend voorstel.

Zakelijke bijeenkomsten

Hoeve de Aar is de ideale setting voor alle zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om vergaderingen, hei-sessies, presentaties of conferenties, wij bieden een inspirerende omgeving die bijdraagt aan het succes.

Onze moderne en flexibele ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste faciliteiten, waardoor ze ideaal zijn voor elke zakelijke gelegenheid. Van kleine vergaderingen tot grote presentaties, wij hebben de capaciteit en de expertise om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

Graag maken we een passend voorstel. 

Vergaderontvangst:
Koffie, thee, water

€ 10,00 per persoon