Veelzijdige zalen voor iedere gelegenheid!

Bij Hoeve de Aar bieden we een scala aan prachtige zalen en ruimtes voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Onze locaties zijn geschikt voor een breed scala aan gelegenheden, van vergaderingen en conferenties tot bruiloften en feestjes.

 

Of je nu kiest voor de bijzondere Ridderzaal, de sfeervolle Mayazaal, de gezellige Bistro, de lichte Serre of een van onze unieke terrassen, wij zorgen ervoor dat jouw evenement tot in de puntjes verzorgd is.

 

Ontdek de mogelijkheden en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Maya zaal

We zijn trots zijn op onze prachtige Maya Zaal – de perfecte locatie voor jouw volgende evenement. Deze zaal is bijzonder geschikt voor diverse gelegenheden, waaronder bruiloften, communies, jubilea, bedrijfsfeesten en meer. Deze zaal heeft een magische sfeer door de sterrenhemel en gecombineerd met het open karakter zorgt dit voor een prachtige ambiance.

De zaal is voorzien van moderne faciliteiten, waaronder atmosferische verlichting en geluidssysteem.

De Serre

Met onze Serre verlengen wij voor jou het buitenseizoen. Je zit comfortabel in onze sfeervolle Serre, waar het gevoel van buiten naar binnen wordt gebracht. Geniet van de natuurlijke lichtinval en de gezellige ambiance, terwijl je beschermd bent tegen de elementen.

Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een feestelijke bijeenkomst, of een intiem diner, de Serre biedt een unieke en aangename setting voor elke gelegenheid. Maak jouw evenement bijzonder in onze veelzijdige Serre, waar binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

De Bistro

De Bistro van Hoeve de Aar is een kleinschalige en gezellige ruimte, perfect voor wat intiemere evenementen. Of het nu gaat om een familiediner, een verjaardagsfeestje of een kleine zakelijke bijeenkomst, de Bistro biedt een warme en uitnodigende sfeer. Deze veelzijdige ruimte is ideaal voor wie op zoek is naar een knusse setting met persoonlijke aandacht en uitstekende service.

De Ridderzaal

De Ridderzaal is een prachtige ruimte in middeleeuwse stijl, waar je kunt tafelen in de geest van de ridders. In deze sfeervolle zaal kun je genieten van een overheerlijk diner, buffet, of een van onze vele andere arrangementen. De Ridderzaal is perfect geschikt voor kleinere gezelschappen die op zoek zijn naar een unieke en historische setting voor hun evenement.

Maak jouw bijeenkomst bijzonder in de authentieke ambiance van de Ridderzaal.

De Terrassen

Bij mooi weer is het goed toeven op één van onze sfeervolle terrassen. Je kunt hier heerlijk genieten van de zon en natuurlijk van een bourgondisch dinner of gewoon een lekker drankje. Alle zalen (met uitzondering van de Hooizolder) hebben directe toegang tot een terras!

De Hooizolder

De Hooizolder is de ideale plek voor alle zakelijke vergaderingen en meetings.

Onze unieke locatie biedt een rustieke en inspirerende omgeving, perfect voor creatieve brainstormsessies, strategische planningen en professionele bijeenkomsten. Met moderne faciliteiten en een warme ambiance zorgt de Hooizolder ervoor dat jouw team zich volledig kan concentreren en productief kan werken.

Boek de Hooizolder voor jouw volgende zakelijke evenement en ervaar een vergaderlocatie die zowel rust als inspiratie biedt.