Onvergetelijke momenten op een unieke locatie!

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Limburg? Hoeve de Aar biedt diverse indoor en outdoor mogelijkheden om van jouw gelegenheid een onvergetelijk samenzijn te maken waarover nog lang wordt nagepraat.

Indoor & Outdoor
Wij beschikken over sfeervolle binnenruimtes en prachtige buitenruimtes, perfect voor elk seizoen en type evenement. Van elegante binnenzalen tot ruime buitenplekken omringd door de natuur, bij ons vind je de ideale setting.

Capaciteit
Hoeve de Aar is geschikt voor evenementen van 20 tot 500 personen. Of je nu een kleine, intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig feest houdt, wij bieden de ruimte en flexibiliteit die jij nodig hebt.

Unieke Locatie
Gelegen in het hart van Limburg, biedt Hoeve de Aar een charmante en bijzondere setting. Onze historische hoeve, gecombineerd met moderne faciliteiten, zorgt voor een unieke sfeer die jouw gasten zullen waarderen.

Wat wij bieden: 

  • Professionele catering: Heerlijke culinaire hoogstandjes afgestemd op jouw wensen.
  • Persoonlijke service: ons ervaren team ondersteunt bij elke stap van de planning.
  • Activiteiten en entertainment: op maat gemaakte opties om jouw event compleet te maken.

 

Bij Hoeve de Aar draait alles om het creëren van memorabele ervaringen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw perfecte event te plannen.

Organiseer je eigen feest

Vier je eigen feest bij Hoeve de Aar. Je persoonlijke invulling geven aan je party? Geen probleem! Jouw eigen specifieke wensen met betrekking tot de culinaire invulling? Natuurlijk kan dat bij ons. Niks is ons te gek en wij zorgen er altijd voor dat jouw feest een onvergetelijk feest wordt waar iedereen nog lang over napraat. 

 

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden samen te bespreken! We weten zeker dat we daar samen uit komen. 

Brunch

Nodig je vrienden en familie uit voor een heerlijke brunch. Geniet samen van een overvloed aan verse broodjes, knapperige croissants, hartige vleeswaren, smeuïge kazen, en een uitgebreid assortiment aan vers fruit. Laat je verleiden door onze warme gerechten en smaakvolle eiergerechten, terwijl je onbeperkt kunt genieten van water,  koffie en thee. Een perfecte gelegenheid om samen te zijn en te genieten van goed gezelschap!

Onze uitgebreide brunch is exclusief beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om jouw brunch te reserveren.

Vier jouw droombruiloft bij
Hoeve de Aar.

Beleef een onvergetelijke dag op de perfecte locatie voor jullie huwelijk. Bij Hoeve de Aar zorgen we ervoor dat het aan niets ontbreekt en dat jullie bruiloft precies wordt zoals jullie het wensen. Of je nu een intieme ceremonie, een sfeervolle lunch, een groots feest of een uitgebreid diner of buffet wilt, bij ons is alles mogelijk.

Onze ervaren team staat klaar om een fantastisch aanbod samen te stellen dat helemaal aansluit bij jullie wensen. Van de kleinste details tot de grootste arrangementen, wij maken van jullie bruiloft een dag om nooit te vergeten. Alles is bespreekbaar en niets is te gek voor ons.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen zorgen voor een onvergetelijke herinnering die altijd een lach op je gezicht tovert!

Koffietafel

Bij Hoeve de Aar begrijpen we hoe belangrijk het is om samen te komen en herinneringen te delen na het afscheid van een dierbare. Daarom bieden wij een warme en gastvrije locatie voor een koffietafel na de uitvaart.

Ons team zorgt voor een respectvolle en verzorgde omgeving, waar iedereen in alle rust kan samenkomen. Wij bieden diverse arrangementen aan, variërend van koffie en thee met gebak tot uitgebreide buffetten. Alles is bespreekbaar en wij denken graag mee om de koffietafel zo persoonlijk mogelijk te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op.