Bowlen

Bij Hoeve de Aar vind je 16 volautomatische kunststof bowlingbanen, uitgerust met de modernste technieken. Onze moderne bowlingbanen, gecombineerd met een gezellige mediterrane sfeer, maken ons bowlingcentrum perfect voor zowel recreanten als sportbowlers. Bowlen in competitieverband of gezellig in het weekend genieten van bowlen met diverse discolichten en een DJ, alles is mogelijk.

Onze banen zijn voorzien van volautomatische hekjes. Bij het invoeren van de namen van de spelers kun je per persoon aangeven of de hekjes omhoog moeten of niet. Dit maakt het bowlen bij ons leuk en toegankelijk voor iedereen!

Of je nu komt voor een gezellig uitje of een serieuze wedstrijd, wij zorgen ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft. 

Combineer bowlen met tafelgrillen

Maak je uitje compleet met de perfecte combinatie van tafelgrillen en bowlen.

Na het bowlen is het tijd om je smaakpapillen te verwennen met onze heerlijke tafelgrill-arrangementen. Kies uit vlees, vis of vegetarisch, met zelfs glutenvrije opties beschikbaar. Onze vernieuwde tafelsetjes en verse groentes om mee te bakken, zoals champignons, paprika en uien, zorgen voor een gezellige en smakelijke maaltijd. Natuurlijk ontbreken frites, satésaus en vers brood met kruidenboter niet, en onze rijk gevulde saladebar biedt een scala aan verse rauwkost en sauzen.

Lekkere snacks en drinks bij het bowlen

In plaats van tafelgrillen liever snacken tijdens het bowlen? Neem dan een kijkje op onze snack -en drankkaart. 

Bowlen voor scholen

Onze bowlingbanen zijn moderne banen. Dit maakt dat Hoeve de Aar ook perfect geschikt voor scholen.

Daarbij zijn de banen zijn voorzien van volautomatische hekjes. Bij het invoeren van de namen van de spelers kun je per persoon aangeven of de hekjes omhoog moeten of niet.

De prijs voor scholen bedraagt:
€ 15,00 per baan per uur

Kinderfeestjes

Wij vinden het hartstikke gezellig als je je kinderfeestje bij ons komt vieren! De jarige zal een super leuke middag hebben tijdens het kinderfeestje op de bowlingbaan met alle vriendjes en vriendinnetjes!

Het arrangement bevat: frietjes met snack naar keuze, ranja, een waterijsje, een zakje met snoep en een leuke verrassing voor de jarige.

De prijs voor kinderfeestje bedraagt:
€ 12,50 per kind
(incl. 1 uur bowlen)