Zaterdag 23 november zal een avond worden om niet te vergeten.
Ton praters, beter bekend als Buutteredners, en dan niet zomaar de eerste de beste! Om alvast in de Carnavals Stimmung te komen organiseren wij een uniek Buute Diner. Met medewerking van: Ineke van Gerwen, Fer Naus, Hans Keeris, Fer Kousen en Erik Mulder die met hun rake humor tussen de gerechten iedereen laten bulderen van het lachen met hun kijk op de wereld.
Onze chef, Dennis Leenders, heeft weer zijn uiterste best gedaan om een passend menu te creëren! Na iedere gang een buut en een ontvangst (om 18:00uur) met bubbels!
Wat wil je nog meer? Good aete en dich kapot lache is toch de mooiste combinatie die er is.
Het menu
Voorgerechten
Carpaccio ossenhaas (Rucola, Parmezaan, olijf, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, pestomayonaise
of
Makreelrilette (ui, kappertjes, rode bietengel, gemengde sla, komkommer, kroepoek)
of
Bruschetta (Focaccia brood, burrata, ui, knoflook kruidenolie, zwarte olijf)
Tussen gerecht
Tomaten soep met kokosschuim (tomaat, focaccia, truffel, rundergehakt)
Hoofdgerechten
Zeebaars filet (aardappelgratin, seizoensgroenten, beurre blanc)
of
Varkenshaas medaillons (aardappel gratin, seizoensgroenten, pepersaus)
of
Groenten tuintje (quiche, courgette, champignon, wortel, bloemkool, kruidenolie)
Dessert
Chocolade (mousse, browni, bosbessen, karamel fudge)
of
Panna cotta (Amarena kersen, Bastogne, frambozen, kletskop)
of
Mascarpone bar (cantuchini, meringue, hazelnoot, kaneel ijs)